foto: Pexels

Vďaka šarmu, charizme a pôvabu im nebudete vedieť odolať.

Hoci každý z nás je jedinečný a má v sebe niečo špeciálne, vďaka čomu vyniká, určitý podiel má na tom i znamenie, v ktorom sa narodil. Hviezdy prezradia, čo je vašou silnou stránkou, ktorá môže ostatných priťahovať ako magnet!

Článok pokračuje pod videom ↓

Hoci odpoveď, ktoré znamenia zverokruhu sú najatraktívnejšie, nie je jednoznačná, predsa len existuje päť z nich, ktoré majú tendenciu vyčnievať z davu. Ide o Škorpióna, Váhy, Býka, Barana a Leva.

V roku 2019 zoznamovacia aplikácia Happn odhalila, že práve Škorpióni boli najobľúbenejším znamením zverokruhu v aplikácii po väčšinu mesiacov v roku, čo naznačuje ich príťažlivosť. Znameniam ako sú Váhy a Býk zase vládne Venuša, teda planéta krásy, ktorá im dodáva šmrnc. Čo sa týka Barana a Leva, tieto dve ohnivé znamenia majú veľké osobnosti, ktoré mnohí považujú za prirodzene očarujúce, až magnetické.

Nevešajte však hlavu, ak nie ste medzi nimi! Pri každom znamení sa nájde minimálne jedna vlastnosť, ktorá je jeho veľkou prednosťou. Nie je to len o vzhľade, ale o niečom, čo nie je na prvý pohľad viditeľné. Každé znamenie stelesňuje určitý typ príťažlivosti, ktorý vychádza z jeho vnútra.

foto: Pexels

Pozrite sa na najočarujúcejšie znamenia zverokruhu podľa Your Tango, ktorých špecifická povaha a temperamentnosť vás dostanú do kolien:

1. Škorpión (23. október – 21. november)

Vlastnosť, ktorou priťahuje ostatných: tajomnosť

Škorpión je známy svojou záhadnosťou. Má tendenciu prísť, otriasť vaším životom a zrazu odísť. Dá vám chrobáka do hlavy, čo sa vlastne stalo. Jeho temná a tajomná stránka je príťažlivá pre mnohé znamenia zverokruhu. Ďalšou žiaducou črtou je jeho vášeň pre presvedčenie. Títo ľudia sa neboja povedať svoj názor a vždy budú bojovať za to, čo považujú správne.

2. Váhy (23. 9. – 22. 10.)

Vlastnosť, ktorou priťahujú ostatných: citlivosť

Váhy sú veľmi citliví a diplomatickí ľudia, ktorí hľadajú pokoj, rovnováhu a harmóniu. Uvedomujú si, ako sa ostatní cítia. Vždy tu budú pre vás, keď budete potrebovať pomoc, podporu alebo sa chcieť rozprávať o emocionálnych alebo filozofických problémoch.

3. Býk (20. apríla – 20. mája)

Vlastnosť, ktorou priťahuje ostatných: úspech

Býk je pokorný, ale odhodlaný uspieť a pre svoju vytrvalosť a tvrdohlavosť má tendenciu byť vynikajúcim vodcom v akomkoľvek odvetví. Tí, ktorí sa narodili v znamení Býka, sú lojálni, ale aj veľmi štedrí ľudia, ktorí sa radi obklopujú krásnymi vecami. Radi rozmaznávajú aj svojich blízkych.

foto: Pexels

4. Baran (21. marca – 19. apríla)

Vlastnosť, ktorou priťahuje ostatných: vášeň

Ľudia narodení v znamení Barana sú mimoriadne vášniví, impulzívni, odhodlaní a vysoko nezávislí. Považujú sa za veľmi očarujúcich a príťažlivých a sú bezpochyby najvášnivejšími milencami v astrológii. Sú sebavedomí, tvrdohlaví, vyžadujú neustály pohyb a neboja sa ísť za tým, čo v živote chcú. Veľká vášeň ich robí neodolateľnými pre ostatné znamenia zverokruhu.

5. Lev (23. júla – 22. augusta)

Vlastnosť, ktorou priťahuje ostatných: šarm

Tí, ktorí podľa kalendára patria do tohto znamenia, sú prirodzene šarmantní a nadšení, čo sú ich dve najžiadanejšie vlastnosti. Zoznámte sa s rodenými hviezdami! Sú vždy v centre pozornosti a ich nadšenie je nákazlivé. Niet pochýb o tom, že sú očarujúci, no títo hľadači pozornosti môžu byť občas egoistickí a manipulatívni.

6. Strelec (22. november – 21. december)

Vlastnosť, ktorou priťahuje ostatných: láskavosť

Mnohí považujú láskavosť a spontánnosť Strelca za veľmi príťažlivú. Je jemný, slobodomyseľný, milujúci zábavu, láskavý a dobrodružný. Vyniká aktívnosťou a energickosťou, cení si úprimnosť a vždy dokáže prísť so zábavnými nápadmi alebo novými dobrodružstvami, vďaka čomu nuda nehrozí.

foto: Pexels

7. Ryby (19. februára – 20. marca)

Vlastnosť, ktorou priťahuje ostatných: flexibilita

Ryby sú vysoko emocionálni, flexibilní ľudia a skvelí poslucháči. Keď máte problém, vypočujú vás bez toho, aby vás odsudzovali alebo prerušovali, a k tomu vám poradia najlepšie, ako vedia. Aj keď sú Ryby niekedy naivné, dostanú vás svojou múdrosťou.

8. Panna (23. augusta – 22. septembra)

Vlastnosť, ktorou priťahuje ostatných: inteligencia

Ľudia narodení v znamení Panny vás očaria svojou komunikatívnosťou, citlivosťou, organizovanosťou a podporou. Vždy pripravení podať pomocnú ruku alebo vyriešiť problém! Nie je nič viac sexi ako niekto, kto sa nebojí výziev a rád sa púšťa do problémov a ich riešení.

9. Blíženci (21. mája – 20. júna)

Vlastnosť, ktorou priťahuje ostatných: múdrosť

Neuveriteľne inteligentní, prispôsobiví, zvedaví a pohodoví. Takí sú Blíženci, ktorých si obľúbite aj vďaka tomu, že sú to skvelí rozprávači a ešte lepší priatelia. Ak musíte zrušiť svoje plány alebo veci nefungujú podľa plánu, Blíženci to pochopia. Táto úžasná vlastnosť z nich robí jedno z najlepších chápajúcich znamení, s ktorými sa možno spriateliť. Ľudia milujú ich temperamentné osobnosti a nadšenie pre učenie. Musíte však byť opatrní, pretože, aj keď sú atraktívni, majú tendenciu mať ostrý jazyk.

foto: Pexels

10. Rak (21. jún – 22. júl)

Vlastnosť, ktorou priťahuje ostatných: spontánnosť

Tí, ktorí sa narodili v znamení Raka, bývajú veľmi sentimentálni, starostliví a milujúci. Je naozaj ťažké nezamilovať sa do nich. Sú spontánni, nepredvídateľní a úprimne im záleží na každom v ich živote. Očakávajte od nich veľkú podporu a pomoc.

11. Kozorožec (22. 12. – 19. 1.)

Vlastnosť, ktorou priťahuje ostatných: má iskru

Kozorožcov na prvý pohľad spoznáte podľa ich nenápadnosti a tichej povahe. Skrýva sa však za tým ich neuveriteľná schopnosť sústredenia, vytrvalosti a odhodlanosti uspieť v každej oblasti svojho života. Zostávajú pevní vo svojich presvedčeniach a hodnotách a veľmi ťažko sa niekomu otvoria.

12. Vodnár (20. januára – 18. februára)

Vlastnosť, ktorou priťahuje ostatných: svojráznosť

Vodnár svoj život zvyčajne vidí inak, ako ostatní, ktorí ho milujú vo chvíľach, keď je vo svojom živle. Je mimoriadne milujúci a podporujúci a bude sa vás držať za každú cenu. Jeho priateľský prístup ho robí neodolateľným.

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov