Čo sa promiskuity týka, spoločnosť nemá rovnaké merítko, ktorým by posudzovala mužov a ženy.

Mužom sa akosi viac odpúšťa, kým na ženy sa hľadí cez prsty. Žijeme však v modernej dobe, kedy by mali mať rovnaké práva muži aj ženy. Ak teda môžu mať promiskuitné obdobie muži, prečo by ho nemohlo mať aj nežnejšie pohlavie? Toto je 6 dôvodov, prečo by to mala skúsiť každá žena.

Článok pokračuje pod videom ↓

Každý o vlastnom tele rozhoduje sám

Mnohí ľudia sú akoby medzi dvoma mlynskými kameňmi. Na jednej strane stojí „norma“ a vnímanie sexuality ako niečoho nemorálneho, na druhej strane však stojí túžba objavovať, spoznávať, učiť sa a mať potešenie. O tom či, s kým, kedy, čomu a ako sa budete venovať, je však len na vás. O vašom tele nerozhoduje nikto iný, len vy.

unsplash.com

Sme zvedavé stvorenia

Človek je tvor prirodzene zvedavý a túžiaci po objavovaní nových vecí. Okrem toho, málokto žije v celibáte a aj vy máte právo objavovať, čo vám spôsobuje najviac potešenia.

Skúsenosti

Iste poznáte ten pocit, keď máte nového partnera a chystáte sa prvýkrát spolu niečo podniknúť. Málokto by v takej situácii chcel byť úplne neskúsený a nevedieť, ako toho druhého (ale aj seba) potešiť.

Sebavedomie

V súčasnosti vidíme všade v médiách štíhle a krásne modelky, ktoré predstavujú pre mnohé ženy vzor. Keď sa potom dívame do zrkadla, vidíme všetko, len nie tú modelku z móla s dokonalou postavou. Partnera však nebude zaujímať, akú máte veľkosť podprsenky či veľkosť nohavíc. Je dôležité naučiť sa milovať vlastné telo také, aké je. Tak sa budete môcť naplno oddať danému momentu a nemyslieť na to, z akého uhla vyzerá vaše telo najlepšie.

unsplash.com

Vtipné príbehy

Máloktorý vtipný príbeh začína slovami: „Raz, keď som sama v kuchyni jedla šalát…“. Keď spoznávate nových ľudí, takmer zaručene budete mať kopec vtipných historiek. Keď potom budete vydaté a budete piecť koláče pre tri deti, nebudete ľutovať, že ste žili svoj život naplno.

Rovnaké práva

Možno aj vám niekedy radili, aby ste od mladých mužov nič vážne nečakali, pretože sa ešte potrebujú vybúriť a nemyslia na to, že by sa mali usadiť. Ak môžu mať búrlivé obdobie muži, prečo by ho nemohli mať aj ženy? Alebo majú sedieť so založenými rukami a poslušne čakať?

Nezabúdajte, o vašom tele nemôže rozhodovať nikto, len vy.

Pozri aj: Dobré dievčatá sa dostanú do neba, zlé všade. Toto je 6 dôvodov, prečo majú “zlé dievčatá” jednoducho lepší život

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov