Väčšina z nás sa hádkam vyhýba vždy, keď je to len možné.

Nadišiel však čas naučiť sa niečo dôležité. Hádka nie je vždy tou najhoršou možnosťou. Niekedy je to ticho. Ticho je totiž náznakom toho, že ste prekročili hranicu, že ste skutočne ublížili. Práve preto by ste sa hádky mali báť oveľa menej, ako ticha.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako spoznáte, že je k vám žena maximálne otvorená a dôveruje vám? Zverí sa vám so svojimi pocitmi. Ženy totiž neveria, že skrývanie pocitov má nejaký zmysel a radšej sa s nimi podelia, ako keby ich mali v sebe potláčať. Mali by ste teda vedieť, že ak sa s vami žena poháda, chce, aby ste o jej pocitoch vedeli, pretože jej na vás záleží. Možno žiarli, chce si vás chrániť a bojí sa, že by vás mohla stratiť.

Aj keď sú hádky desivé, mali by ste si ceniť, že je za vás ochotná bojovať, že máte niečo hodnotné. Obaja by ste sa mali snažiť dospieť k rozumnému záveru, ideálne ku kompromisu, ktorý uspokojí obe strany. To, čo máte, by ste nemali brať ako samozrejmosť, no nemali by ste sa báť čeliť prípadným nezhodám.

Foto: unsplash

Ak sa so ženou hádate, nemajte strach z toho, ak na vás kričí, až kým jej netečú po tvári slzy. Ešte stále sa snaží udržať nažive to, čo medzi vami je, je odhodlaná za to bojovať a chce, aby ste o tom vedeli. Strach a hnev sú totiž silné emócie, ktoré nie je dobré nechať bublať pod povrchom, ale treba im nechať občas voľný priechod.

Aj keď to znie zvláštne, aj hádka je občas dôkazom toho, ako veľmi jej na vás záleží. Hádky sú vo vzťahu normálne, občas sa im jednoducho nedá vyhnúť. Ten, kto tvrdí, že sa s partnerom nikdy nehádal, pravdepodobne nehovorí pravdu. Neexistujú totiž dvaja ľudia, ktorí by boli celkom rovnakí a zhodovali sa celkom vo všetkom, každý z nás je jedinečnou kombináciou čŕt, predností, chýb a preferencií. Nezhody sú bežnou súčasťou akéhokoľvek ľudského vzťahu.

Foto: unsplash

Ak sa hádate, nemali by ste sa báť. Na strach nastane čas vtedy, ak žena mlčí. Ak jej to viac nestojí za to, aby sa hádala. Ak už viac nemá v sebe sĺz, ktoré by ronila. Ak totiž žena mlčí, znamená to, že už nemá síl bojovať. Znamená to, že plameň, ktorý horel v jej srdci, už vyhasol. Srdce, ktoré kedysi milovalo, je teraz plné chladu.

Keď žena mlčí, znamená to, že to vzdala. Keď kričíte, no ona mlčí, to je dôvod na strach, pretože slová jej už viac za to nestoja. Už sa nebojí toho, čo príde.

Pretože je koniec.

Pozri aj: Toto je klamstvo, ktoré ľuďom hovoríte najčastejšie (podľa vášho znamenia)

thepowerofsilence
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov