Foto: Profimedia/MovieStillsDB

Twitter zaplavila nenávisť voči Amber Heard.

Ostro sledovaný súdny proces medzi hereckou dvojicou Amber Heard a Johnnym Deppom vrhol obrovské množstvo hejtu voči Amber. Herečka si medzi fanúšikmi Johnnyho získala natoľko negatívnu povesť, až ju mnohí už nechcú na strieborných plátnach ani len vidieť. Preto, keď sa teraz objavilo meno herečky Emilie Clarke v obsadení pokračovania Aquamana na Googli, začali vznikať špekulácie, že by mohla byť jej náhradou. A to ľudí nadchlo, píše Unilad

Článok pokračuje pod videom ↓

Amber Heard stvárnila hlavnú ženskú úlohu v Aquamanovi a preto bola jasné, že to inak nebude ani v pokračovaní snímky. Všetko ale zmenil súdny proces, počas ktorého sa diskutovalo aj o tom, že by herečka o túto svoju úlohu mohla prísť.

Kým si Johnny Depp svojou výhrou na reputácii iba prilepšil, v prípade Heard to bolo inak. A tu je dôkaz.

Foto: MovieStillsDB

Chcú, aby ju nahradila herečka z Game of Thrones

Na stránke Charge.org bola dokonca vypísaná petícia za stiahnutie herečky z pokračovania Aquamana a získala viac ako štyri a pol milióna podpisov.

Keď si teda ľudia na internete všimli meno Emilia Clarke v obsadení Aquamana, okamžite zaplavili Twitter svojimi reakciami.

Iba pripomeňme, že Emilia Clarke stvárnila v Game of Thrones postavu milovanej aj opovrhovanej Daenerys Targaryen a práve s touto úlohou ju má množstvo fanúšikov zafixovanú.

Ak vo filme nebude Amber, tak si ho pozrú

Ľudia nešetria kritikou voči Amber. Niektorí písali, že ak ju skutočne Clarke nahradí, tak dajú Aquamanovi šancu.

„Už sa neviem dočkať upravenej verzie Aquamana 2 bez Amber,“ napísal jeden z fanúšikov. Dokonca sa objavili v photoshope upravené fotografie z filmu, na ktorých tvár Amber nahradila tvár Emilie.

Emilia Clarke ako Daenerys Targaryen v seriálu Game of Thrones Foto: MovieStillsDB

Ide iba o fámy

Každopádne, ide iba o klebety a informácia o tom, že by Emilia Clarke mala skutočne nahradiť Amber Heard nie sú potvrdené. Podľa nenávistných reakcií ľudí na internete to ale vyzerá, že mnohí nedajú pokračovaniu Aquamana s Amber ani len šancu.

Keď sa teda hovorilo o tom, že súdny spor Heard verzus Depp je vlastne hlavne o očistení povesti, bola to pravda. A kým sa fanúšikovia nemôžu dočkať, že herca uvidia opäť na plátnach, v prípade herečky to neplatí.

Uložiť článok

Najnovšie články