Foto: Twitter (_Iceland_1)

Všetci to poznáme. Kvôli perfektnej fotke sme často ochotní mierne prekročiť hranice.

Kam ste však až schopní zájsť? Možno aj na otvorené more. Ak nie vy, tak Judith Streng z Texasu, určite áno. Tá bola na dovolenke na Islande, keď so svojím synom zavítala do lagúny Jökulsárlón. Tu sa nachádzal kus ľadovca, ktorý vzhľadom veľmi nápadne pripomínal ľadový trón. A Judith spravila presne to, k čomu by aj vás navádzalo vaše vnútorné dieťa.

Fotka na ľadovom tróne však nedopadla, tak dobre, ako si to Judith vyrátala. „Podľa tvaru to vyzeralo, že sa by sa na ľadovci dalo ľahko usadiť,“ hovorí Judith. „Vyzeralo to zábavne a myslela som si, že to bude bezpečné.“ Judith tiež pripomína, že pred ňou sa „trón“ usadili ďalšie dve dievčatá a nič nestalo.

Dvojica však neočakávala, že do ľadovej kryhy sa oprie prílivová vlna a zaistí starej dáme poriadnu dávku vzrušenia. V tom momente sa totiž ľadovec aj so sediacou Judith pobral na otvorené more. Našťastie však všetko dobre dopadlo, pretože nablízku bol kapitán Randy Lacount, ktorý okamžite zakročil a Judith zachránil.

Judith aj so svojím synom však boli schopní sa na tejto príhode ihneď zasmiať, spoločne s jej 24 ročnou dcérou, ktorá sa na Twitteri podelila o fotodokumentáciu. Ako by sa dalo čakať, stará pani na internet poriadne zapôsobila a nevyhla sa narážkam, ako „Nový Frozen vyzerá skvelo,“ či „Elsa o 60 rokov„. Keďže však všetko dobre dopadlo, Judith si aktuálne užíva svoj virálny titul ľadovej kráľovnej.

ladbible.com
Uložiť článok

Najnovšie články