Foto: Twitter (HG_Hohbes), Warner Bros.

Napätie, ktoré panuje vôkol nového filmu stále pokračuje a neprestávalo ani počas svetovej premiéry.

Práve naopak. V ten osudný deň sa rozhodlo zopár nadšencov prebrať klaunovu podobu a postrašiť tak svoje okolie. Na premiére filmu sme boli aj my. Viac sa môžete dočítať v našej recenzii. Na desivé kostýmy sme síce nenarazili, no čakalo nás celkom iné prekvapenie v podobe skvelej réžie pozoruhodných hereckých výkonov.

Nadšenci Kingovho románu prišli na premiéru adaptácie v kvalitne prevedených kostýmoch, ktorými sa im úspešne podarilo postrašiť okolitých divákov. Tí neváhali a so svojim desivým, no úsmevným zážitkom sa mnohí z nich pochválili na Twitteri. Jedným z nich bol používateľ menom Chris, ktorému sa klauna podarilo zachytiť z niekoľkých uhlov.

Ako sme už zmienili, film je založený na Kingovom románe z roku 1986, vďaka ktorému mnoho ľudí v súčasnej dobe nemá klaunov zrovna v láske. Úspech treba však pripísať aj skutočnému vraždiacemu klaunovi, ktorý s týmto nápadom prišiel ako prvý. Bol ním muž menom John Wayne Gacy, ktorý medzi rokmi 1972 a 1978 zavraždil 33 ľudí. Dostal prezývku Klaun Zabijak, vďaka jeho charitatívnym činom. Gacy sa totiž prezliekal za klauna vystupoval na detských oslavách.

Pozri aj: Boli sme na premiére hororu IT. Týmto potvrdil, prečo je tento rok vrcholom svojho žánru

ladbible.com
Uložiť článok

Najnovšie články