Foto: Pixabay/Pixabay

NASA má pre skupinu Anonymous jasnú odpoveď o mimozemskom živote.

Len pred pár dňami uverejnila hackerská skupina Anonymous správu o tom, že NASA čoskoro oznámi existenciu inteligentného mimozemského života. Táto správa očividne neušla ani samotným ľuďom, ktorí na tomto objave intenzívne pracujú a hovorca samotnej NASA sa k tomu rozhodol vyjadriť. 

Článok pokračuje pod videom ↓

V správe,ktorú uverejnil na Twitteri jednoznačne poprel akékoľvek objavenie života vo vesmíre a zatiaľ nie je ani k blízko k takémuto oznámeniu. Anonymous tvrdili, že profesor Thomas Zurbuchen na poslednom stretnutí Komisie pre vedu tento objav naznačil. Povedal: „Naša civilizácia je na pokraji objavenia dôkazov o mimozemskom živote vo vesmíre. Berúc do úvahy všetky rôzne činnosti a misie, ktoré hľadajú mimozemský život, sme na pokraji jedného z najhlbších, bezprecedentných objavov v histórii.“

pexels.com

Na jeho profile sa však objavila správa, v ktorej písal, že „napriek správam, ktoré sa šíria, nemáme žiadnu správu z NASA, ktorá by sa týkala mimozemského života„. Pokračoval ďalšou správou, v ktorej sa sám pýtal, či sme vo vesmíre sami. Kým sa však túto odpoveď definitívne nedozvieme, musíme sa spoliehať len na misie, ktoré majú za úlohu akékoľvek známky života vypátrať. Až potom budeme môcť odpovedať na túto podstatnú otázku.

pexels.com

NASA v poslednej dobe oznámila viacero objavov, medzi nimi aj objavenie 219 nových planét vďaka vedeckej družici Kepler. Z nich je podľa predpokladov 10 v takzvanej obývateľnej zóne, pretože od ich slnka sú vo vzdialenosti, ktorá nie je ani príliš blízko, ani príliš ďaleko. NASA však hľadá aj bližšie nášmu domovu, a to konkrétne na planéte Mars. Zisťujú, nakoľko je obývateľná a či na nej nie sú nejaké známky života. Na túto červenú planétu je momentálne sústredených 11 misií a v roku 2020 majú pribudnúť ďalšie dve.

Pozri aj: Potvrdené! Indická raketa vyniesla do vesmíru prvú slovenskú družicu

ladbible.com
Uložiť článok

Najnovšie články