foto: Unsplash

Varenie na pare predstavuje aktuálny gastronomický trend, ktorý dokáže zachovať textúru, chuť, farbu a hlavne vitamíny v každom kúsku.

Chcete sa naučiť pripravovať také luxusné pokrmy, na aké ste zvyknutí z najlepších reštaurácií?

Šéfkuchári Martin Pollák a Gorazd Stančák vám ukážu, ako parnú rúru využiť naplno tak, aby ste už nikdy nechceli variť inak. Získate tak nielen nové chutné recepty, ale aj kuchárske skúsenosti od tých najlepších vo svojom odbore. Martin svoje skúsenosti získal varením v mnohých prestížnych hoteloch a reštauráciách v Írsku, Česku a na Slovensku. Jeho tipy a triky ako uvariť chutné a vyvážené jedlo sú na nezaplatenie.

foto: Unsplash

Na kurzoch sa špecializuje na španielsku a taliansku kuchyňu, sushi a steaky. Gorazd  zbieral kuchárske skúsenosti v Londýne, kde pobudol 5 rokov. Varil tam špeciality talianskej, francúzskej aj ázijskej kuchyne, takisto aj tradičné jedlá. Po návrate na Slovensko začal spolupracovať s lokálnymi farmármi a chovateľmi, aby pripravoval pokrmy len z tých najkvalitnejších surovín. Okrem toho ponúka chutné jedlá, ktorými chce, ako sám hovorí, vrátiť dospelých späť do detstva. Ak chcete o našich šikovných kuchároch vedieť viac, prípadne sa s nimi osobne stretnúť, máte príležitosť.

A ako sa s nimi stretnúť a navyše zadarmo? Stačí, ak máte multifunkčnú parnú rúru Electrolux! Naučte sa ju ovládať tak, aby ste s jej pomocou vyčarovali tie najchutnejšie jedlá. Ako na to? Prihláste sa na kurz varenia ZADARMO a doprajte si exkluzívny kurz s Martinom Pollákom a Gorazdom Stančákom. Najbližšie kurzy už 3.12.2018 v Košiciach a 4.12.2018 v Bratislave. Prihlásiť sa môžete na tomto alebo tomto linku.

Ak kúpu parnej rúry ešte len zvažujete, na Kurze varenia Electrolux si rúru môžete vyskúšať a podrobiť ju dôkladnej skúške. A keď sa potom rozhodnete rúru kúpiť, poplatok za kurz dostanete naspäť. Tak dobrú chuť!

TS
Uložiť článok

Najnovšie články