Foto: Wikimedia Commons/ Twitter (Elon Musk)

Zakladateľ Tesla Motors a SpaceX, Elon Musk, sa v poslednej dobe môže rovnať počtom príspevkov na Twitteri aj americkému prezidentovi.

Obaja uverejňujú totiž obrovské množstvo Tweetov. Rozdiely medzi týmito mužmi sú však obrovské. Napríklad, zatiaľ čo Trump tweetuje plytké správy, v ktorých sa vyhráža Severnej Kórei, Musk uverejňuje informácie, ktoré môžeme svedomite nazvať zaujímavými. Sem tam však aj jemu ujde čosi, čo nie je schopný pochopiť nikto. Tak tomu bolo aj v poslednom prípade.

Na svojom profile uverejnil Musk prosté číslo „35 000„. Nepodal k nemu však žiadne vysvetlenie. Avšak to ani nebolo nutné k tomu, aby popularita tohto príspevku vzrástla astronomickým tempom. Pod príspevkom sa rozbehla veľmi zaujímavá diskusia v sekcii komentárov, ktorá síce nemala spoločné nič s umelou inteligenciou, kolonizovaním Marsu ani elektrickými autami, no svojou jednoduchosťou vám určite vylepší náladu.



Elon Musk: 35,000


a Young Man from the Midwest Coast: To číslo značí počet mojich Tweetov pre teba bez toho, aby si ma začal sledovať?



Aaron aka (snelo85)😂😂😂 Prečo by ťa mal @elonmusk sledovať? Čo môžeš navrhnúť najlepšiemu vynálezcovi tejto doby?


a Young Man from the Midwest Coast: Robím naozaj dobré bravčové kotlety


Aaron aka (snelo85): Naozaj? Z čoho ich robíš? 😂😂😂


a Young Man from the Midwest Coast: Nechám skaramelizovať červené a žlté papričky s octom z červeného vína a olivovým olejom, a potom to zahustím cukrom. Bravčovú panenku pečiem ochutenú soľou, korením, tymiánom a cherry paradajkami. Sladké a kyslé papričky dávam bokom a výsledok podávam so zapekanými zemiakmi na červenom cesnaku.



Sean McConnell: Kam chodíte pre svoje nápady na recepty? Ja sa hrabem v komentároch k tweetom Elona Muska. Rozmýšľam, že navštívim profil Rogera McNameeho (americký businessman a muzikant), aby som k večeri našiel to správne víno.


a Young Man from the Midwest Coast: Určite sa zastav pri Muskových komentároch budúci týždeň po recept na lahodné domáce kura na citrónoch!


A kam chodíte po recepty vy?

P. S.: Ak by ste chceli vedieť čo Musk myslel touto záhadnou cifrou, zistenie už vyplávalo na povrch. Číslo zodpovedá počtu predaných šiltoviek. Áno, okrem elektrických áut predáva Musk aj šiltovky. Výsledná utŕžená suma poputuje do jeho spoločnosti Boring Company. Musk si teda vytvoril takúto bokovku, aby zafinancoval ďalšiu zo svojich spoločností. Suma za jednu Muskovu šiltovku predstavuje 20 dolárov.

Pozri aj: V írskom mestečku sídli továreň na Viagru. Obyvatelia tvrdia, že kvôli nej trpia permanentnou erekciou

boredpanda.com
Uložiť článok

Najnovšie články