Každý z nás má asi vlastný spôsob ako obieliť uvarené vajíčko. Väčšinou je to zdĺhavejšie, škrupina sa všade lepí a občas to so sebou prinesie aj trocha nervozity. Niekto vajíčko trasie v nádobe s vodou a iní, ako aj ja, sa trápime so šúpaním. Šéfkuchár a odborník na sushi, Windy´s Sukiyaki, prišiel na skvelý trik.
Na začiatok potrebujete vajíčka izbovej teploty.
Kým vám zovrie voda, pripravte si pripináčik.
Do zaoblenej časti vajíčka zapichnite pripináčik.
Nebojte sa, nič strašné by sa nemalo stať. Jedine by sa vám to nemuselo podariť na prvýkrát.
Pokračovanie na ďalšej strane…
Odporúčané články
Pozreli sme sa na nutričné skóre obľúbených tovarov: Tieto sladkosti ho mali najhoršie, výsledky vás možno prekvapia
Videli ste ich, no netušili ste, že sú rovnaké: V Hollywwode už roky vznikajú prakticky identické filmy, tu sú príklady
Opustené nákupné centrum pri Bratislave pripomína postapokalyptický film. Otvorené bolo rekordne krátko, ľudí nezaujalo
Jozef o Etiópii: Je to tu lacné, no denne som minul 100 eur. Bol som na najteplejšom mieste na zemi, kde bublá jedovatá voda
Kapitán mal byť opitý, loď bola bez dvojitého dna. Skaza Exxon Valdez patrí medzi najhoršie katastrofy spôsobené človekom
Ak sa vám páčil Oppenheimer, tieto filmy budete milovať: 10 kultových trhákov, ktoré si musíte hneď pozrieť
Boli sme na otvorení unikátnej Apple predajne: Je prvá na Slovensku, iPhony predávala od 389 eur. Ľudia čakali v radoch
Dávno mala zomrieť a pred rokmi ju nahradila dvojníčka. Slávna speváčka je dlho obeťou bizarnej konšpiračnej teórie
Boli sme v Stupavskej Hodovni zo šou na Na nože: V čase obeda bola takmer prázdna, toto nás však prekvapilo
Najnovšie články
Knihy od interez.sk
Nahlásiť chybu v článku