Slovensko sa v posledných týždňoch baví na kadečom. Okrem iného aj na novej duchovnej ceste nášho národa, ktorými sú Svedkovia Liehovovi.

Kde sa dvaja bijú, tretí vyhráva. V dobách, keď sa svetom šíri akési náboženské súperenie medzi kresťanským a moslimským svetom, prichádza nová duchovná cesta, ktorá si na Slovensku získala za pomerne krátky čas tisícky priaznivcov. Na scénu nedávno pribudli Svedkovia Liehovovi. Áno, čítate dobre, a nejde o žiadny preklep. Cirkev Svedkov Liehovových prináša pravé svedectvo o jedinom a pravom zhasiteľovi smädu Liehovi Špiritovi, ktorý bol za nás vypálený a do fľaše daný. Takto to vyzerá pravá duchovná cesta pravých Pičov a Pičiek v Liehu. 

Svedkovia liehovovi na Slovensku

Aby sme hneď na začiatku predišli nenávistným komentárom a reakciám, poprosili by sme ľudí, ktorým táto téma vtipná nepríde, aby zbytočne nemárnili svoj čas a na našom portáli hľadali iný článok, ktorý by ich zaujal. Stránky a príspevky Svedkov Liehovovích nemajú v žiadnom prípade za úlohu propagovať či nabádať k zvýšenej konzumácii alkoholu. Cieľom stránky je vtipne a satiricky parodovať dejiny aj súčasné dianie a rozosmiať čo najviac ľudí. Ak medzi nich nepatríte, nikto vás odsudzovať nebude a preto by ste mali reagovať podobne ako oni. Všetkým ostatným prajeme príjemnú zábavu.

Svedkovia Liehovovi




Svedkovia Liehovovi

Ak vás Svedkovia Liehovovi pobavili viac vynikajúceho materiálu nájdete na ich Facebook-u či na YouTube

Pozri aj: Medzitým v MHD: 20+ skutočných hlášok z bratislavskej MHD, po ktorých zistíš, že počúvať cudzie rozhovory sa skutočne oplatí

interez.sk (Lukáš M.)
Uložiť článok

Najnovšie články