Každý z nás má asi vlastný spôsob ako obieliť uvarené vajíčko. Väčšinou je to zdĺhavejšie, škrupina sa všade lepí a občas to so sebou prinesie aj trocha nervozity. Niekto vajíčko trasie v nádobe s vodou a iní, ako aj ja, sa trápime so šúpaním. Šéfkuchár a odborník na sushi, Windy´s Sukiyaki, prišiel na skvelý trik.
Na začiatok potrebujete vajíčka izbovej teploty.
Kým vám zovrie voda, pripravte si pripináčik.
Do zaoblenej časti vajíčka zapichnite pripináčik.
Nebojte sa, nič strašné by sa nemalo stať. Jedine by sa vám to nemuselo podariť na prvýkrát.
Pokračovanie na ďalšej strane…
Odporúčané články
Bolo to ako zhodenie 40 atómových bômb, následky likvidovalo 800-tisíc ľudí: Takto prebiehala havária v Černobyli
Toto je najtajomnejšia časť Bratislavy: Niektorí ani nevedia, že existuje, roky tu žili najchudobnejší obyvatelia mesta
Boli sme na Luníku IX: Kvôli bezpečiu sme tam išli skoro ráno, keď miestni spia, aj tak po nás kričali. Toto nás prekvapilo
Zrušili ho po prvej sérii, potom sa stal hitom. Seriál Baywatch vo svojom čase pozeral každý, toto ste o ňom nevedeli
Za obed dáte 5 eur, na noc vám stačí 20 eur: Toto je superlacné miesto pri Jadranskom mori, autom ste tu za pár hodín
Boli sme v reštaurácii Martina Nováka z Na nože: Za večeru sme zaplatili takmer 100 eur, takýto dojem na nás urobila
Udržia vás v napätí a budete o nich ešte dlho uvažovať: 10 kultových trilerov z 90. rokov, ktoré si môžete hneď pozrieť
Hooverova priehrada: Ak by bola z jednoliateho betónu, schla by 125 rokov. Las Vegas by bez nej neexistovalo
23-ročné dievča nakrútilo video, kde sa mračí do kamery, má 46 miliónov lajkov: Môže prekonať rekord Belly Poarch
Najnovšie články
Knihy od interez.sk
Nahlásiť chybu v článku