foto: LFO

Ak máte záujem stať sa hudobným producentom alebo djom, máme pre vás dobrú správu!

V Bratislave vznikol priestor, kde tieto zručnosti môžete pod profesionálnym dohľadom nadobudnúť. LFO, tak znie názov spomínanej “inštitúcie”, kde sa pod vedením skúsených lektorov môžete naučiť ako sa tvorí elektronická hudba, ako správne mixovať skladby a ako efektívne využívať technológie.

Za týmto zaujímavým projektom stoja etablované mená slovenskej elektronickej hudobnej scény a to Mário Dočekal aka Subtension a Gabriel Bordács aka Gabanna. Mário má za svoju relatívne krátku kariéru na konte veľa úspechov ako doma, tak aj v zahraničí. Jeho tracky vychádzajú na prestížnych svetových vydavateľstvách. Gabanna začal s dj-ingom už v skorých 90ych rokoch, je jedným zo zakladateľov crew Drumatique, hrával a momentálne aj hráva s kapelou Trosky. Počas procesu tvorenia tejto školy sa k ním pridal aj dj Yanko Kral, ktorý za sekciu dji-ng prispeje svojimi už takmer 20 ročnými skúsenosťami a presvedčivými skillmi v scratchovaní.

LFO disponuje najnovšími technológiami, ako hardware-om, tak aj poslednými software-mi, ktoré sú k dispozícií pre účastníkov kurzu.

Ako samotní zakladatelia školy hovoria, najväčšou výhodou pre študenta je individuálny prístup. Nemusíte sa obávať žiadnych veľkých skupín. Ku každému žiakovi sa pristupuje samostatne. V sekcii dj-ing je študent sám s lektorom a pri hudobnej produkcii vo dvojici s druhým študentom. Tento systém zaručuje vysokú kvalitu prístupu, tréningu a odovzdaniu skúseností.

Kurzy nie sú vekovo ohraničené, takže či si práve nastúpil na strednú školu alebo začal poberať dôchodok, stále máš možnosť sa vzdelávať. Dvere sú otvorené pre každého a s tými najlepšími budeme radi spolupracovať aj po ukončení kurzu. Všetky informácie nájdete na webe školy, ktorá sa nachádza v bratislavskom Slávičom údolí.

TS LFO
Uložiť článok

Najnovšie články